Maja Berović показа бременното си коремче и откри пола на бебето

Maja Berovic бременна

Преди няколко седмици в медиите се появи новина, че Maja Berović е бременна. Сега тя реши да покаже как изглежда броени месеци преди раждането. Босненската певица трябва да роди през февруари и очаква момченце.

– Изключително съм щастлива и благословена, че ще донеса на този свят един нов живот. Благодаря на всички приятели и сътрудници, които се грижиха за мен през изминалите месеци, за да мога да си върша работата професионално, както сте свикнали да го правя. И сега, след феноменалите месеци, прекарани с вас в това обкръжаващо ни лудо време, моята сладка почивка може най-накрая да започне – написа Maja по този повод.

А иначе Maja Berović (34) очаква своето първо дете със съпруга си Alen Dragosav, с когото е от 17-годишна възраст. Двамата се запознават, когато е още непълнолетна, но вече пее.

– Идваше на всичките ми участия в Босна, но всичко се свеждаше само да размяна на погледи. Бях непълнолетна и лудо влюбена в човека, който не пропускаше мое участие – разказа Maja.

– След известно време разбрахме, че вече не можем да продължаваме така само с платоническа любов. Решихме да заживеем заедно, което ми беше трудно да кажа на майка ми. Тя е самотна майка, но не застана на пътя на щастието ми. Alen ми помогна морално и финансово да издам първия си албум. Сега, няколко години по-късно, вече мога сама да инвестирам в кариерата си.

Maja и Alen се венчаят в православна църква в Гърция през 2016 година. В началото съпругът ѝ е шофьор, но впоследствие успява да развие успешен бизнес с международни превози. Притежава собствени камиони и има над 80 служители.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар