Vlado Kalember обяви завръщане на „Srebrnа krila“

Владо Калембер » Новини

Vlado Kalember (57), лидерът на популярната група “Srebrnа krila“, реши да събере членовете на бенда и да направят турне из региона.

– Неотдавна бях в Любляна в една компания и един мъж ме заприказва: „Извинявай, ти не си ли Vlado Kalember? Искам нещо да ти кажа. Когато бях млад, никак не можех да ви разбера. Тогава слушах някакъв ангажиран рок, а вашата музика ми беше грозна. Преди няколко дни, докато пътувах в колата, пуснаха някаква ваша стара песен и толкова ми хареса и се почуствах добре.“ „Защо?“ – питам го аз. „Защото ме върна в младостта. Ако решите да направите концерт, ще дойда!“ Е, ще имаме концерти. Събрахме се наскоро и решихме да направим турне по нашите зами – каза Vlado Kalember и обеща много емоции.

vlado-kalember

На въпроса дали, когато е записвал песента “Ana“, му е минавало през ум, че бъдещата му жена ще се казва така, певецът отговори:
– Когато записвах тази песен, живеех доста бурно и бях доста млад, за да мисля за брак. И когато узрях като мъж, че мога да бъда съпруг и баща, срещнах Anа и се ожених за нея.

И, макар че, говори за концерти, Kalember каза, че няма да запишат нов албум:
– Имах щастието да работя в период, когато шоу бизнесът беше институция. Правехме концерти по 100 един след друг, тиражите бяха огромни. Веднъж, когато продадохме 300 000 бройки от албума, беше трагедия. А днес толкова не продава за две години цяла дискографска къща.


Виж още:
 • Ana и Vlado спретнаха на сина си купон за рождения ден Ana и Vlado спретнаха на сина си купон за рождения ден

  26 август 2014

  Макар че наскоро решиха да се разделят, хърватският поп певец Vlado Kalember (61) и съпругата му Ana Rucner (31) запазиха добрите си взаимоотношения и по традиция, както през последните 10 години, отново летуват заедно. Vlado […]

 • Vlado Kalember и Ana Rucner: Разделиха се, но пеят заедно Vlado Kalember и Ana Rucner: Разделиха се, но пеят заедно

  14 юли 2014

  Хърватският певец Vlado Kalember (61) и виолончелистката Ana Rucner (31) ще участват заедно на „Etnofest Neum“ (Босна и Херцеговина) с песента „Ljubio bih, nemam koga“. – Това е етно фестивал, затова песента трябва да е […]

 • Ana Rucner и Vlado Kalember потвърдиха, че се развеждат Ana Rucner и Vlado Kalember потвърдиха, че се развеждат

  22 април 2014

  След осем години семеен живот, Ana Rucner (30) и фронтменът на хърватската група „Srebrna krila“, Vlado Kalember (60), признаха, че вече три месеца не живеят заедно. От доста време медиите пишеха за това, но чак […]

Напиши коментар