Lepa Brena – концерт в Риека

Лепа Брена » Новини

В събота вечер, естрадната дива Lepa Brena пя в полупразната зала “Mladost” в Риека, Хърватска. Въпреки това, Brena пя от сърце за своите почитатели. Това беше нейният първи концерт в Риека след разпадането на Югославия.

Lepa Brena

Преди две години Lepa пя в загребската „Arena“ и тогава нейното участие предизвика много шум. Въпреки заплахите и протестите, концертът мина без проблеми.

Неотдавна Brena, на пресконференция за журналистите, по повод предстоящия концерт в Осиек на 26 март, каза, че песента, спортът и икономиката трябва да сплотяват хората, а не да ги разделят.

По форумите вече се появиха първите коментари „как сърбите са прости, щом пълнят залите на концертите на Tereza Kesovija, а хърватите си пасуват при концерти на сръбските звезди у тях“.


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар