Кого изгони Severina от рождения си ден?!

Severina Vučković отпразнува преди три дни 39-я си рожден ден в клуб „Okrugljak“, в Загреб. Заради тежка простуда Severina не можа да направи тържеството си на деня (21 април), но за сметка на това, купонът беше паметен.

Severina Vučković и Milan Popović

За организацията грижа имаше годеникът й Milan Popović, a Seve имаше „задачата“ да блести и да се наслаждава. Vučković беше облечена в бяла рокля на дизайнера Herve Leger, на стойност около 1000 евро, а Milan в елегантен черен костюм.

На празненството присъстваха около 200 души. Шведската маса беше отрупана с морски дарове и скъпи вина и шампанско. За добрата атмосфера се погрижиха Kemal Monteno и звездата на „Grand“ Mirna Košanin, както и един загребски бенд. А, че гълъбчетата бяха се погрижили за всичко, се видя по това, че за гостите имаше подсигурено и спане в близост до ресторанта.

Рожденият ден не мина без „инциденти“. Хърватската певица Nives Celzijus „съвсем случайно“ се оказа на точното място и в точното време. Но, тъй като не беше в списъка на поканените, се наложи да си тръгне, за което, със сигурност, не й е станало приятно.


Напиши коментар