Severina Kojić загуби поредното дело

Severina Kojić загуби поредното дело

Поради пандемията с коронавируса, популярната хърватска певица Severina не е имала участия вече два месеца, така че финансовото ѝ състояние не е цветущо. Освен това се шушука, че тя и настоящият ѝ съпруг Igor са пред развод, но засега в съда няма постъпила подобна молба.

Междувременно Severina Kojić (Vučković по баща) изгуби още едно дело, което води около борбата с бившия си партньор, бизнесмена Milan Popović, за попечителство над сина им Aleksandar. Seve оспорваше временната мярка на Общинския градски съд в Загреб от юли 2019 година, според която няма право да публикува в социалните мрежи снимки на малолетния си син. Също така трябваше да премахне всички качени до момента фотографии на детето.

През октомври 2019 година Общинският съд в Дубровник потвърди решението от първата инстанция. Мярката е временна, докато тече делото за попечителство. Певицата обаче си направи оглушки и продължи да публикува снимки на Aleksandar. Глобата за това ще е около 660 евро и ще се увеличава двойно за всяко следващо появяване на снимка на момчето в социалните мрежи.

В началото на март Severina пристигна в Белград, за да види сина си. Междувременно беше обявено извънредното положение и певицата остана в семейната къща на мъжа си, Igor Kojić. Скоро след това тя наруши мярката за самоизолация, на която трябваше да се подложи при влизането си на сръбска територия. Певицата отиде пред сградата на Milan Popović във Врачар и записа видео как не ѝ се позволява да види сина си.

Отделно Seve наруши без основание и полицейския час в сила от 17 часа до 5 часа, заради което беше арестувана и ѝ беше наложена глоба.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Severina Kojić изгуби попечителството над сина сиSeverina Kojić изгуби попечителството над сина си

    Хърватската поп звезда Severina Kojić (47) изгуби съдебната битка за попечителството над сина Aleksandar, която водеше с някогашния си партньор Milan Popović (54). Загребският съд […]

  • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятелиSeverina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

    Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

  • Severina и Igor се венчахаSeverina и Igor се венчаха

    В неделя хърватската поп звезда Severina Vučković (43) и сръбският футболист и мениджър Igor Kojić (28), син на фолк певеца Dragan Kojić Keba, сключиха граждански […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар