Goran Bregović ще пише за Lepа Brenа?

Лепа Брена » Новини

brena-bregovic

Най-голямата фолк звезда на бившата СФРЮ Lepa Brena, след прекратяване на сътрудничеството си с Aleksandаr Milić, започна да търси нов продуцент на албума си. Главният кандидат за това място е композиторът Goran Bregović.

– Brena планираше нов албум и концерт на Ušćе през месец май, но засега проектът е спрян. От Маями певицата се свърза с Goran и се договориха да се видят, когато се върне от Америка – сподели близък на шефката на „Grand“.

– Що се отнася до мен, бих искал отново да пиша песни за Brenа. Ние двамата имаме енергия и възможност да работим по най-добрия начин. Нейните най-големи хитове написа Milutin Popović Zahar, но всичко зависи от това, какви песни иска тя. – каза директорът на „Grand“ Saša Popović за белградска медия.

– Разговарях със Saša Popović и съм му благодарен, че ми се обади. Но, очаквам обаждане от Brenа и ако това стане, съгласен съм да подновим сътрудничеството си. Тя дължи известността си на моите песни, но не бих искал на никого да се предлагам. – каза за „Vesti“ Milutin Popović Zahar. Той смята, че с последния си албум „Uđi slobodno“, Brena е направила грешка, тъй като песните много наподобяват хитовете на Ceca, a това не трябва да се случва. – И двете певици са добри, но всяка си има свой стил, който е специфичен. Ако започна отново да работя с нея, песните ще са точно като за нея, знам какво й трябва днес.


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар