Goran Bregović ще пише за Lepа Brenа?

brena-bregovic

Най-голямата фолк звезда на бившата СФРЮ Lepa Brena, след прекратяване на сътрудничеството си с Aleksandаr Milić, започна да търси нов продуцент на албума си. Главният кандидат за това място е композиторът Goran Bregović.

– Brena планираше нов албум и концерт на Ušćе през месец май, но засега проектът е спрян. От Маями певицата се свърза с Goran и се договориха да се видят, когато се върне от Америка – сподели близък на шефката на „Grand“.

– Що се отнася до мен, бих искал отново да пиша песни за Brenа. Ние двамата имаме енергия и възможност да работим по най-добрия начин. Нейните най-големи хитове написа Milutin Popović Zahar, но всичко зависи от това, какви песни иска тя. – каза директорът на „Grand“ Saša Popović за белградска медия.

– Разговарях със Saša Popović и съм му благодарен, че ми се обади. Но, очаквам обаждане от Brenа и ако това стане, съгласен съм да подновим сътрудничеството си. Тя дължи известността си на моите песни, но не бих искал на никого да се предлагам. – каза за „Vesti“ Milutin Popović Zahar. Той смята, че с последния си албум „Uđi slobodno“, Brena е направила грешка, тъй като песните много наподобяват хитовете на Ceca, a това не трябва да се случва. – И двете певици са добри, но всяка си има свой стил, който е специфичен. Ако започна отново да работя с нея, песните ще са точно като за нея, знам какво й трябва днес.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар