Кой на кого трябва да плаща: Приключи делото между Ceca и Karleuša

Делото между Ceca Ražnatović и Jelena Karleuša, по съдебен иск на Ceca от 2010 най-накрая приключи. Karleuša изгуби спора и ще трябва да наплати на Ceca обезщетение от 80 000 динара, плюс 113 000 динара съдебни разноски.

Ceca Ražnatović и Jelena Karleuša

Да припомним, че Ražnatović заведе дело срещу Kareluša за нанесена душевна болка и увреда на името й. До това се стигна след прословутото отворено писмо, което Jelena публикува във Фейсбук на 20 ноември 2010. Освен нападките срещу Ceca и покойния й съпруг Željko Ražnatović Arkan, Kareluša намеси и децата на вечната си съперничка, което преля чашата и доведе до съдебния иск.

– Прочетох писмото и то представлява огромна обида за мен. Заради него имах голям проблем в семейството си. А именно, имам син и дъщеря тийнейджъри, които с нищо не са заслужили да се пише така за майка им, и които този текст обиди много. Никога не съм се занимавала с нападки чрез медиите. Никога не съм отговаряла на обидите и клеветите на Jelena Karleuša и търпях това с години. Но този път реших да обърна другия край. – е част от изказването на Ceca в съда през октомври 2012 година.

– Ужасно ми е неприятно, че се намирам в този съд и че ме съди криминално проявена особа, която имаше и проследяваща гривна на крака, чийто покоен съпруг беше криминален и военен престъпник. Неприятно ми е, че нейното име се величае, а аз тъна в блатото. Заставам зад всичките си думи, написани в отвореното писмо, което беше единствено моя защита от дългогодишните нападки. Това дело е обида и парадокс и доказва каква е държавата, в която живеем – каза тогава Jelena Karleuša.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар