Съдят го, а му подготвят албума – Aca Lukas дължи на Marina и Futa четвърт милион евро

Вчера Aleksandar Vuksanović не се яви в съда по повод жалбата срещу него, подадена от Marina Tucaković и Aleksandar Radulović Futa. Те имат претенции за общо 260 000 евро. В съда не се появи и адвокатът на певеца.

Marina и Futa търсят заедно от Aca 110 000 евро от авторски права над проектите му “Nešto protiv bolova” и “Posle svega”. Във второто обвинение Futa иска 150 000 евро. През 2003 той сключва договор с Lukas за откупуване на правата върху 30 концерта на територията на бивша Югославия за периода 1.11.2003 до 31.1.2004, за което му заплаща споменатата сума, като всички приходи от концертите е трябвало да отидат при Futa.
– Aca не направи нито един концерт, а взе парите и избяга в чужбина. Пя там, въпреки договора, че нито едно негово участие през този период не може да се състои без писменото съгласието на Futa – обясни Milenko Perić, адвокатът на ищците.

Въпреки жалбата, Marina Tucaković се надява, че тя и Futa ще се споразумеят с Lukas, и междувременно работят върху новия му албум.

Aca Lukas дължи на Marina и Futa четвърт милион евро


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар