Кой би казал, че тези певци са родени в една година?

Много популярни личности от естрадата крият своите години. Вижте някои от екс югославските звезди, които са родени в една година, но за тях трудно би могло да се каже, че са от едно поколение.

Lepa Brena е родена през 1960 и през октомври ще навърши 54 години. Определено малцина могат да й дадат тази възраст. Макар нейната колежка Zorica Kondža също да изглежда отлично, трудно бихме казали, че двете са наборки.

Lepa Brena, Zorica Kondža

Също така, на пръв поглед малцина биха казали, че Severina и Stoja са родени в една година. Seve спокойно можем да причислим към групата на момиченцата, докато Stoja не.

Severina, Stoja

В личните карти на легендата Zdravko Čolić и фолк певеца Miloš Bojanić като рождена е записана 1951, но признайте, че Čola изглежда поне с няколко години по-млад.

Zdravko Čolić, Miloš Bojanić

Техен набор е и скорошният младоженец Haris Džinović… а към кого ще го причислите, преценете сами. С една година по-възрастен е Goran Bregović, но на външния му вид сваляме шапка.

Haris Džinović, Goran Bregović

Същото можем да кажем и за Hajrudin Varešanović. Готиният дядо е на 53 години, а като вземем предвид и факта, че е по-стар от Dino Merlin, комплиментът е още по-голям.

Hajrudin Varešanović, Dino Merlin

Hanka Paldum и Zorica Brunclik също са родени в една година. Днес Hanka изглежда по-добре отколкото като беше на 20.

Hanka Paldum, Zorica Brunclik

За своите 69 години Željko Bebek изглежда феноменално, но пропуснахме да го включим в предната класация. Дали „виновна“ за това е с 32 години по-младата му съпруга Ružica не знаем, но знаем, че той е с 5 години по-стар от Šaban Šaulić, чиято глава остана без коса още на около 20-годишна възраст.

Željko Bebek, Šaban Šaulić

Една от най-големите изненади може би са Vlado Kalember и Halid Bešlić. Трудно е да си представим, че двамата са тръгнали на училище в една и съща година. Да, и двамата са на 61.

Vlado Kalember, Halid Bešlić

Svetlana Ceca Ražnatović през юни навърши 41, но за местните медии каза шеговито, че се чувства като на 14. Може би не изглежда чак като на 14, но поне с десетина години по-млада. Също на толкова е и Sanja Maletić. А на нея колко години давате?

Ceca Ražnatović, Sanja Maletić


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. Improsong каза:

    Ехе, трудво е да повярваш, че Zdravko Čolić и Miloš Bojanić са набори…

Вашият коментар