Кой би казал, че тези певци са родени в една година?

» Любопитно

Много популярни личности от естрадата крият своите години. Вижте някои от екс югославските звезди, които са родени в една година, но за тях трудно би могло да се каже, че са от едно поколение.

Lepa Brena е родена през 1960 и през октомври ще навърши 54 години. Определено малцина могат да й дадат тази възраст. Макар нейната колежка Zorica Kondža също да изглежда отлично, трудно бихме казали, че двете са наборки.

Lepa Brena, Zorica Kondža

Също така, на пръв поглед малцина биха казали, че Severina и Stoja са родени в една година. Seve спокойно можем да причислим към групата на момиченцата, докато Stoja не.

Severina, Stoja

В личните карти на легендата Zdravko Čolić и фолк певеца Miloš Bojanić като рождена е записана 1951, но признайте, че Čola изглежда поне с няколко години по-млад.

Zdravko Čolić, Miloš Bojanić

Техен набор е и скорошният младоженец Haris Džinović… а към кого ще го причислите, преценете сами. С една година по-възрастен е Goran Bregović, но на външния му вид сваляме шапка.

Haris Džinović, Goran Bregović

Същото можем да кажем и за Hajrudin Varešanović. Готиният дядо е на 53 години, а като вземем предвид и факта, че е по-стар от Dino Merlin, комплиментът е още по-голям.

Hajrudin Varešanović, Dino Merlin

Hanka Paldum и Zorica Brunclik също са родени в една година. Днес Hanka изглежда по-добре отколкото като беше на 20.

Hanka Paldum, Zorica Brunclik

За своите 69 години Željko Bebek изглежда феноменално, но пропуснахме да го включим в предната класация. Дали „виновна“ за това е с 32 години по-младата му съпруга Ružica не знаем, но знаем, че той е с 5 години по-стар от Šaban Šaulić, чиято глава остана без коса още на около 20-годишна възраст.

Željko Bebek, Šaban Šaulić

Една от най-големите изненади може би са Vlado Kalember и Halid Bešlić. Трудно е да си представим, че двамата са тръгнали на училище в една и съща година. Да, и двамата са на 61.

Vlado Kalember, Halid Bešlić

Svetlana Ceca Ražnatović през юни навърши 41, но за местните медии каза шеговито, че се чувства като на 14. Може би не изглежда чак като на 14, но поне с десетина години по-млада. Също на толкова е и Sanja Maletić. А на нея колко години давате?

Ceca Ražnatović, Sanja Maletić


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Коментари
Improsong
27 август 2014, 21:23
ex-yumusic

Ехе, трудво е да повярваш, че Zdravko Čolić и Miloš Bojanić са набори…


Напиши коментар