Jelena Karleuša в Париж за рокля за рождения ден!

Всичко по бляскавия купон, който Jelena Karleuša подготвя по повод 33-я си рожден ден, е почти готово. Обаче, фолк звездата в понеделник се усетила, че няма подходящ тоалет за празненството.

Jelena Karleuša в Париж за рокля за рождения ден!

JK, която напоследък има участия почти всяка вечер, е поверила организацията на партито на професионалисти, но замалко да забрави себе си. Певицата е пълна с рокли, които не е обличала до момента, но смята, че не са достатъчно добри за този случай. След кратко размишляване, решила от „отскочи“ до Париж и оттам да се обзаведе за купона. Сигурно е похарчила доста парички за тоалета, но това е дреболия, в сравнение с разходите по празненството. Забавата ще бъде довечера в известен ресторант в Сеняк, Белград и ще струва на екстравагантната дива около 20 000 евро. Все пак не ставаш всеки ден на 33 години… 😉

Рожденичката е изявила желание да поднесе на гостите си червена торта. Между поканените, освен роднини и приятели извън света на шоубизнеса, има и много колеги, политици, както и няколко борци за човешките (считай – гей) права.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ