Само с потене се смъкват килограми

stoja

Много известни личности тази пролет решиха да посрещнат лятото в добра форма и по различни начини опитват да се освободят от излишните килограми, натрупани през зимата. Някои певици се подлагат на липосукция, други пият кафе и какви ли не още „вълшебни“ напитки за отслабване, трети припадат от жестоки диети.

– Не гладувам, само не ям сладкиши, тесто. Отслабнах по възможно най-здравословния начин, с помощта на физическа активност. Много спортувах и това даде резултат. Добавя ли някой килограм в повече, използвам този метод да го смъкна – казва Stojanka Novaković Stoja.

Tijana Dapčević не крие, че е склонна към напълняване. По време на бременността е качила 35 кг и вече повече от година не може да ги свали:
tijana-dapcevic– Докато бях по-млада, можех да ям всичко и не ми личеше. С годините ситуацията се промени и сега имам чувството, че пълнея и от вода. Хода редовно на масажи и фитнес, имам си личен треньор. След раждането увеличих тренировките и намалих храната, а ядях само зеленчуци и месо. Към това се придържам и сега – споделя Tijana.

Най-известната сръбска модна дизайнерка Verica Rakočević не прави трагедия, ако напълнее:
– Ще излъжа, ако кажа, че не се вълнувам когато напълнея малко, но не се паникьосвам. Оставям се малко да се наслаждавам и след това се отдавам на редовни тренировки, възхищавам се на хубавите мъже – открива „рецептата“ си Verica.

– За няколко месеца успях да смъкна 10 кг. Почти всеки ден тренирах и се хранех само с това, което ми предписа диетологът. Пих кафе за отслабване, правих си ултразвукова липосукция. gocaТова е единственият нехирургичен начин за премахване на мазнините от стомаха, бедрата, мишниците – разказва Marija Šerifović.

По примера й, много певици пиха кафе за отслабване, но когато бе съобщено, че има много странични ефекти, на естрадата настана паника:
– Чух от приятелки, че кафето за отслабване помага много и започнах и аз да го пия и съм доволна от резултатите. Не съм го пила дълго, тъй като нямах нужда да свалям много килограми, по-скоро исках да си очистя организма от токсините – признава Nataša Bekvalac.

За разлика от нея, Katarina Duvnjak Kaja не вярва в „чародейните напитки“, а само на потенето във фитнес залата:
– Не може да се постигне нищо без упорити тренировки. Отслабнах 10 кг тренирайки, спрях да вечерям и изхвърлих доста храни от менюто си. marinaВърши работа, сега се чувствам много по-добре – доволна е Kaja.

Goca Božinovska има панталон, по който преценява трябва ли да отслабва:
– Тоя панталон ми е таман. Не мога ли да го обуя, започвам диета. Намалявам си дажбата и ям само салати и плодове. Пия много вода – до 2-3 литра дневно. Заради работата си често ям само по веднъж на ден и така няма шанс да напълнея.

Най-драстичният пример, че вълшебни хапчета за отслабване няма, е Marina Perazić, която след ползване на такива препарати, завърши в болницата:
– Ужасно ме болеше, подуха ми се стомахът, черният дроб и червата. Лекарите ме подложиха на интензивна детоксикация. Отслабнах, но не знам дали от хапчетата, които изпих или от здравословните проблеми. Във всeки случай, с тия неща шега не бива – смята Marina.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар