Jelena Karleuša на съд за нападение над фотограф

Jelena Karleuša на съд за нападение над фотограф

Сръбската певица Jelena Karleuša (42) е като мишена за скандали. И ако някои от тях предизвиква сама чрез социалните мрежи, този път се стигна и до съд. В четвъртък Kareluša беше заснета, докато излизаше от храма на Темида в Белград. Певицата беше облечена изцяло в бяло, може би целяща да покаже своята невинност.

Kareluša е на съд за нападение и обида на фотографа на „Kurir“, Vladimir Šporčić. Преди две години, след смъртта на майка ѝ Divna Karleuša, фоторепортерът дошъл на гроба на популярната радиоводеща. По думите му Jelena, която в този момент е била там, започнала да го обижда и го нападнала физически.

По този повод Kareluša написа в Instagram профила си:
– Не е ясно как фотографът и неговият шофьор въобще са преживяли това „мъчение и обиждане“. Те „само са си вършили работата“ на гробищата и са снимали тази опасна жена, докато чисти гроба на майка си… Двама уплашени и беззащитни мъже никога не трябва да се разхождат сами на гробището и да снимат! Всичко може да им се случи, ако налетят на „караконджул“. Например, измъчване и обиждане. А не е изключено и изнасилване.

Очаквано доста от почитателите ѝ подкрепиха коментара, оправдавайки я, тъй като това се е случило на гроба, където не е място за снимки.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар