Jelena Karleuša съобщи за нови обвинения

Jelena Karleuša е неуморима. Въпреки думите й, че ще се оттегли от социалните мрежи и че доста отсъства от медиите, понеже вече ги е съдила почти всички, певицата писа във Фейсбук, че се задават нови съдебни дела. Този път на мушката на нейните адвокати попадат колегите й Seka Aleksić и Aca Lukas, както и ТВ водещият Ivan Ivanović.

Фолк звездата Seka Aleksić си навлече гнева на съперничката си, наричайки я „кърлеж, който се закача за големите хора, тъй като не може да им прости неоспоримия успех“. Jelena изтъкна в съобщението си, че досега е съдила Seka два пъти, и че и двата пъти е спечелила, което обаче беше отречено от прес службата на Aleksić.

„Mala od skandala“ отново има зъб и на някогашния си приятел Aca Lukas, с когото започна „престрелка“ преди концерта му на „Marakana“, описвайки събитието като „селска забава с три лампи и бенд“. Aca „сгази лука“ при изказването си като жури, по повод фалшивото изпълнение на една от участничките в „Zvezde Granda“. Момичето изпя „Kukavica“ на Ceca Ražnatović, а Lukas каза, че му напомняло пеенето на Jelena Karleuša. Певецът после обясни, че само се е пошегувал и не е имал нищо лошо предвид, но…

Дългогодишният неприятел номер едно на Karleuša, водещият Ivan Ivanović, си изпроси гнева на „дивата“, след като в медиите се появи информация, че я е споменал в още неизлъчения втори епизод на предаването „Tvoje lice zvuči poznato“. В него Snežana Babić Sneki имитира Karleuša, а Ivanović я похвалил за сметка на „оригинала“. Той казал, че Sneki има по-хубави крака и пее по-добре.

Jelena Karleuša съди Seka Aleksić, Aca Lukas и Ivan Ivanović


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар