Филм „Nedelja“ ще разкаже историята на Džej Ramadanovski

Снимат филм „Nedelja“ за Džej Ramadanovski

Най-новата филмова творба, за която се очаква да има огромен успех, ще се казва „Nedelja“, и за нея вече има одобрен бюджет от 20 милиона динара.

Необичайната житейска история на легендарния сръбски певец Džej Ramadanovski скоро ще бъде претворена във филм. Сценарият е на Stefan Bošković и е почти завършен, а режисьорът Nemanja Ćeranić открива, че снимането на филма вече е на старта.

Заглавието „Nedelja“ идва от името на един от най-големите и затрогващи хитове на певеца. По ирония на съдбата сърцето на Džej спря също в неделя.

Режисьорът разкрива още, че детските години от живота на Ramadanovski във филма ще бъдат поверени на дете от ромски произход, докато за главния герой екипът още не се е спрял на актьор.

– Във филма ще покажем детството на Džej и периода, когато е бил в Дома за сираци. Решихме тази роля да се играе от непознато ромско дете, което тепърва ще изберен на кастинг – казва Ćeranić и добавя, че лентата ще опише и още един от ключовите моменти от живота на певеца – когато се запознава с хитмейкърите Marina Tucaković и Aleksandar Radulović Futa, които са главните „виновници“ да се превърне в звезда.

– Във филма ще покажем как и защо бащата на Džej го води във Виена. Ще разкажем и как певецът се запознава с Marina и Futa, които откриват неговия музикален талант.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар