Епилог: YouTube върна на Tanja Savić милионите прегледи и всички записи

През изминалата седмица Tanja Savić мина през доста проблеми, свързани с нейния бивш вече сътрудник Bane Đokić, който поддържаше Facebook профила й и канала й в YouTube. Според твърденията на сръбската фолк певица, Bane е присвоил от канала 5 000 долара, а също и лъже, че съпругът й Dušan Jovančević я малтретира физически.

– Това, което каза Tanja, че съм й откраднал 5 000 долара от YouTube канала, не е вярно, тъй като тези пари принадлежат на „KVZ Music“. Това е официалният канал на „Grand production“. Обичам много Tanja и ми е жал, че ще пропадне в живота във всякакъв смисъл. Тя не е лош човек, но мъжът й много я промени – каза Bane.

Докато се обиждаха чрез медиите бившият администратор свали от най-голямата мрежа за видеосподеляне много от клиповете на фолк звездата, включително и дуета й с Darko Lazić, който има до момента близо 5 млн. прегледа.

В спора се намеси и „Grand“ и чрез „KVZ Music“ (компанията, която защитава правата на много от изпълнителите в региона и оторизиран партньор на YouTube) са решили проблема. Свалените видеа вече са върнати на сървъра.

Bane Đokić и Tanja Savić


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар