Tanja Savić изгубила бебето си

Звездата на “Grand“, сръбската фолк певица Tanja Savić (31), изгубила бебето си малко преди заминаването си за Австралия. Няколко пъти вече Tanja призна, че отдавна се надява да стане майка за трети път, така че това беше тежък удар за нея. Да припомним, че Tanja и съпругът й Dušan Jovančević (36) имат двама сина – Maksim (6) и Đorđe (4).

Tanja Savić изгубила бебето си

От няколко години певицата живее по релацията Сърбия-Австралия. След раждането на децата Tanja се оттегли временно от сцената заради отглеждането им. По-късно фолк звездата се върна в Сърбия за да продължи кариерата си. Издаде песента “Švaler“, която за кратко доби голям успех. Продължи с участията си, последва и песента “Prostakuša“. И точно за промоцията на сингъла си Savić се върна в Австралия, което доведе отново до клюките, че семейните й отношения са се влошили.

– Билетите бяха купени много по-рано, така че не става въпрос за изненадващо заминаване. Отпътуването беше планирано, но издаването на новата ми песен се забави. Сингълът трябваше да излезе преди два месеца, но нещата се удължиха и това е единствената причина за това, че сега заминахме за Австралия – каза Tanja.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар