Dino Merlin при Vesna в Букуля

Може Dino Merlin да не е благоразположен към сърбите, но към колежката си Vesna Zmijanac със сигурност. Zmiki е поканила Dino, по време на предстоящите му концерти в „Beogradska arena“, да й гостува в къщата й в планината Букуля, близо до Аранджеловац. Лидерът на бившата група „Merlin“ ще пее в сръбската столица на 25, 26 и 27 ноември, а Vesna ще участва като специален гост. Dino, който се е преситил вече на хотели, па били те и суперлуксозни, приел на драго сърце. Известно е, че Zmijanac притежава няколко имота в Белград и в близост до града, но най-голямо душевно спокойствие намира точно в ранчото си в планината.

Да припомним, че Vesna Zmijanac и Dino Merlin са стари приятели – в края на 80-те записаха дуета „Kad zamirišu jorgovani“, който стана супер хит. Преди няколко години двамата направиха още един дует „Klupko“, но той не можа да достигне популярността на първия.

Dino Merlin пристигна вчера пред сградата на TV „Prva“ за снимането на предаването „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, което ще бъде излъчено тази вечер. Босненската звезда дойде в Сърбия без охрана, а пред сградата на телевизията имаше само един полицейски автомобил – твърде смело, имайки предвид негативното към него отношение на мнозина, както и отправените заплахи.

Dino Merlin при Vesna в Букуля


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар