Dino Merlin насрочи концерт през декември във „Wiener Stadthalle“, най-голямата зала в Австрия

На 10 декември Dino Merlin ще направи концерт във „Wiener Stadthalle“ във Виена

Босненският певец и кантаутор Dino Merlin е един от най-популярните в региона. Само за няколко дни концертите му в Хърватска бяха разпродадени – Риека на 8 октомври, Задар на 15 октомври, Осиек на 22 октомври и Вараждин на 3 декември. Поради големия интерес в Риека и Осиек бяха добавени по още една концертна дата, съответно на 7 и 21 октомври.

На 10 декември Dino Merlin ще направи концерт и във „Wiener Stadthalle“ във Виена. „Wiener Stadthalle“ е най-големият център за събития в Австрия и една от най-добрите зали в Европа с над 300 събития и около милион посетители годишно на концерти на световни музикални звезди, европейски и световни спортни първенства, а през 2015 година беше и домакин на Евровизия.

Dino винаги се старае да предложи на публиката грандиозен сценичен спектакъл. Освен добре познатите му и неостаряващи хитове от над 30-годишната му кариера, сега публиката ще може да чуе на живо и новите му хитове „Mi“, „Dođi“, „Jedan dan, jedna noć“, „Krive karte“, „Kako da ti kažem“…, които само за година имат над 80 милиона гледания в неговия YouTube канал.

Dino Merlin вече е пълнил няколко пъти виенската зала „Gasometer“, като последния път това беше през 2018 година. Така че завръщането му в австрийската столица се очаква с голям интерес от многобройните му почитатели.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар