Децата на известните в ада на дрогата и престъпността

Че е доста тежко да носиш на гърба си славата, говорят някои примери за деца на известни личности. По проблемите, които създават на себе си и околните, потомците на сръбските звезди по нищо не отстъпват на своите връстници по света. Естествено, малко са тези, които явно признават, че детето им има проблем, докато не се появят в новинарските страници.

Aljosa - Leana

Един от попадналите в ада заради дрогата беше Dino Dvornik, починалият хърватски крал на фънка, син на известния артист Boris Dvornik, който дълги години беше любимец на жълтата преса заради зависимостта си от наркотици и успокоителни.
– Най-големите си хитове съм написал под въздействието на марихуаната – беше казал Dvornik младши, който настояваше и за нейната легализация.

Подобни проблеми с дъщеря си Ivana имаше и Mišo Kovač. За щастие, тя успя да се измъкне и да тръгне по стъпките на баща си, ставайки певица на група „Magazin“.

Родителите на актьора Igor Pervić, примабалерината Lidija Pilipenko и сценаристът Muharem Pervić, с години водиха битка единственият им син да се измъкне от наркоманията. Той беше на лечение в Русия, после в Лондон на детоксикация. След това се пресели от Белград в Бачевац със съпругата си Ivana Petrović и напълно загърби стария си живот.

Известният актьор Aljoša Vučković също се бори дълго за излекуването на дъщеря си Leana от наркомания, за която се говореше, че е в затвора, но баща й твърдеше, че е в комуна.

Marko Gvozdenović, синът на певицата Snežana Đurišić, беше осъден на 4 години и половина, тъй като през 2001, карайки с превишена скорост и под въздействието на алкохол, предизвика катастрофа, при която загина Jelena Paunović.

По подобни причини, на страниците на черната хроника се появи и синът на Sreten Karić, Stefan. Той причини произшествие, при което тежко пострада Stanislava Pavlović, една от танцьорките на балета на Ksenia Pajčin.

Miljko Živojinović, синът на известния актьор Velimir – Bata Živojinović, адвокат и бивш управител на строителното предприятие „Rad“, беше осъден за връзки с мафията. Дълго време се укриваше, но със съдействието на Интерпол, в края на 2005 беше арестуван.

В полицейските архиви присъства и синът на певеца Sinan Sakić – Rašid Sakić. Той беше осъден на 3 години и половина затвор за нападение и кражбата на Голф-3 на Dragoljub Despotović. Имаше съмнение, че докато очакваше присъдата си, е убил Despotović. Заради това, по-късно беше осъден на 15 години затвор, но Върховният съд отмени присъдата. Rašid, по прякор Ćelo, беше заловен и по време на акцията „Sablja“ за търговия с наркотици.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар