Cakana получи песен за подарък

Dragica Radosavljević Cakana скоро ще издаде нов сингъл, написан и композиран от Saša Dragić. Бившата „фермерка“ получила песента като подарък от един приятел и бизнесмен от Нови Сад, чийто баща бил голям неин обожател. Добър подарък! Не е известно колко е платил бизнесменът, но както вече писахме цената на една добра песен е около 6 000 евро.

Cakana

Певицата ще изпее песента „Ako odeš“, която първо изпълни Željko Samardžić. Интересното е, че парчето най-напред е било предложено на Cakana, но тя го е отказала:
– В този момент не можах да оценя песента истински и после съжалих. Сега имам възможността да я запиша и представя на публиката по свой начин.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Мъжът на Cakana обул дамски чорапи?!Мъжът на Cakana обул дамски чорапи?!

    Nebojša Negić, мъжът на Dragica Radosavljević, показа изпод панталона дамски чорапи. Нова мода ли е това или е объркал гардероба?! Интересно е как Cakana, която […]

  • Dragica Radosavljević Cakana – нов албумDragica Radosavljević Cakana – нов албум

    Dragica Radosavljević Cakana промотира новия си албум, издаден от „Grand production“, и отбеляза 20 години успешна кариера. Популярната сръбска певица почерпи многобройните си гости на […]

КОМЕНТАРИ
  1. Подаръци каза:

    Песента има различно звучене. Хубава е, браво на Драгица, че е решила да я запише отново.

Вашият коментар