Beki Bekić имал естетическа доработка

Беки Бекић » Новини

Не е тайна, че много певици са редовни клиентки на естетическите хирурзи. На процедури за подмладяване ходят и певци, но избягват да говорят за това.

Beki Bekić (52) обаче няма този проблем и сподели, че се е подлагал на интервенция, но не за премахване на бръчките или нещо подобно, а за присаждане на коса.

– Още на младини косата над челото ми оредя, но това никога не ме е тревожило. Но по-късно забелязах, че косата на темето ми пада и това известно време ме нервираше. Никога не съм имал комплекси за вида си, та защо да страдам на стари години. Но гостуването ми в едно ТВ предаване, промени възгледите ми за естетическата хирургия – каза Beki, който от един водещ разбрал как ефикасно да реши проблема си, а процедурата му струвала около 700 евро.

За сметка на оредяващата си коса черногорският певец няма нужда от боядисване, тъй като в това отношение природата е благосклонна към него:
– Но вярвайте ми, дори да съм напълно побелял, и през ум не би ми минало да се боядисвам – твърди Bekić.

Beki Bekić имал естетическа доработка


Виж още:
  • Beki Bekić спасявал дъщеря си, а си заработил наказание Beki Bekić спасявал дъщеря си, а си заработил наказание

    10 февруари 2014

    В края на миналата седмица Beki Bekić (52) преживял истинска драма с дъщеря си Emilija. Тя му се обадила от работа и го извикала спешно, тъй като не се чувствала добре. Загриженият баща скочил веднага […]

  • Beki Bekić: Лъжат хората от мое име! Beki Bekić: Лъжат хората от мое име!

    23 юни 2011

    Черногорският певец Bekljulj Bekljuljović, по-известен на широката публика като Beki Bekić (49), минава за мил и усмихнат човек, винаги готов да помогне на приятел. Затова няма нищо чудно, че доста колеги често вземат от него […]

Напиши коментар