Beki Bekić: Лъжат хората от мое име!

Беки Бекић » Новини

Черногорският певец Bekljulj Bekljuljović, по-известен на широката публика като Beki Bekić (49), минава за мил и усмихнат човек, винаги готов да помогне на приятел. Затова няма нищо чудно, че доста колеги често вземат от него пари назаем, че и забравят да върнат дълга си. Но не това шокира Beki наскоро:
– Музикант, с когото съм работил дълги години, ме попита искам ли да направя едно участие в Сърбия през август. Приех на драго сърце. Каза ми, че ще вземе вместо мен аванса и ще ми го даде, тъй като собственикът живеел във Виена. И без това ми се налагаше да пътувам до този град по други причини, обясних му, че мога да се срещна с човека лично във Виена.

Beki Bekić

На съдружника му това явно не се харесало и искал да попречи на директен контакт между двамата. Той се обадил на шефа във Виена и му казал, че Beki иска веднага целия хонорар и му предложил да даде на певеца парите от себе си, а той в най-близък срок да си вземе сумата от собственика.

– Смаях се, когато шефът от Виена ми звънна и ме попита дали сме разговаряли преди минути. Някой му се обадил, като се представил за мен, и му потвърдил, че съм си получил парите от музиканта, който уговаря ангажимента. Човекът все пак се усъмнил, защото знаел, че никога не вземам хонорара си предварително, издирил ми телефона и ми се обадил да провери дали наистина е говорил с мен. Първо се шокирах, после побеснях! Как е възможно да ме лъжат зад гърба ми?! Благодарение на моя колега-музикант, замалко да стана измамник. Залудо съм се трудил цял живот да си създам име и да бъда почтен – сподели огорчен Bekić.

Няколко дни по-късно Beki отпътувал за Виена и се договорил със собственика лично, без посредници.


Виж още:
  • Beki Bekić имал естетическа доработка Beki Bekić имал естетическа доработка

    19 април 2014

    Не е тайна, че много певици са редовни клиентки на естетическите хирурзи. На процедури за подмладяване ходят и певци, но избягват да говорят за това. Beki Bekić (52) обаче няма този проблем и сподели, че […]

  • Beki Bekić спасявал дъщеря си, а си заработил наказание Beki Bekić спасявал дъщеря си, а си заработил наказание

    10 февруари 2014

    В края на миналата седмица Beki Bekić (52) преживял истинска драма с дъщеря си Emilija. Тя му се обадила от работа и го извикала спешно, тъй като не се чувствала добре. Загриженият баща скочил веднага […]

Напиши коментар