Звездите похарчили богатство за летуването

Имали, дали…
Големите естрадни звезди потрошили цяло богатство за летуването си. Макар всички да признават, че финансова криза удря и техния бранш, не им е досвидяло при избора на дестинация за отмор.

Звездите похарчили богатство за летуването

Ana Nikolić прекара почти два месеца в хотел „Maestral” в Будва, където похарчила около 30 000 евро. След Черна Гора, красивата парачинка е забелязана да кръстосва Адриатическо море, в компанията на богат руснак.

Anabela Bukva, за която се шушука, че е бременна, с приятеля си Saša Nedeljković ще отпътува тези дни за един от най-луксозните хотели в света – „Burj Al Arab” в Дубай. Нощувка в този хотел струва около 3 000 евро. Сметнете колко ще изхарчи Anabela за десетдневен престой там.

Zdravko Čolić не обича да се хвали колко харчи за летуване, но не е тайна, че със съпругата и дъщерите си тази година е почивал на Халкидики. Певецът е отседнал в луксозния комплекс „Sani”, в който апартамента за двама души за десет дни струва към 10 000 евро. Като се има предвид, че с Čola са били и дъщерите му, вероятно е похарчил двойно повече.

Aco Pejović също летува със съпругата и дъщерите си в „Sani”, но още през юни, когато цените бяха доста по-ниски, та за почивката си се е бръкнал около 7 000 евро.

Nataša Bekvalac, със сестра си Kristina, отпочина в хотел „Ushuaia”, в Ибиса, където 10-дневно прекарване е около 6 000 евро. След това, с дъщеря си Hana отпътува за Свети Стефан и там доизхарчи още 1400 евро. После отиде с приятели в хотел „Palaco”, в Пореч.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар