Željko Joksimović остана без вила

Željko Joksimović заведе дело срещу компанията „SwissLion Takovo“ заради неспазване на договора, според който трябваше да му купят вила в Дединье, в съседство с Белград, на стойност около милион евро.

zeljko-kuca

Поп певецът и сладкарският гигант сключиха през 2006 договор за 10 години. Според него, на Joksimović е обещана луксозна къща, а той от своя страна се задължава да рекламира „Eurocrem“ (тяхна марка течен шоколад), да включва в клиповете си реклами на “SwissLion”, което той направи в клипа към песента „Crnokosa“, както и да участва безплатно за нуждите на компанията.

Спорът между двете страни започна заради коцерта в Горни Милановац, организиран от сладкарската компания. Željko се съгласи да пее, но адвокатът му поиска 15 000 евро за допълнителните разходи. Не беше постигнато споразумение и концертът беше отказан.

– Обади ни се господин Obradović и каза, че Željko ще пее на концерта без хонорар, както сме се договорили, но че всички останали разходи са за наша сметка. Това включва съпътстващите вокали, осветление и други, на обща стойност 15 000 евро. Ние им отговорихме, че е по-добре да дадем тези пари на някого, който наистина има нужда, вместо да ги харчим за концерт – каза Olga Jovanović, PR на компания „SwissLion Takovo“. А адвокатката на певеца съобщи, че са прекратили сътрудничеството с фирмата и са завели дело срещу нея.

Željko отказа да говори относно спора:
– Не желая да коментирам съдебните дела. За информация се обръщайте към адвоката ми – лаконичен бе певецът, но адвокатът му не отговаряше на мобилния телефон.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар