Vesna Zmijanac: Няма да се върна на естрадата!

Vesna Zmijanac, някогашният секс символ на югославската естрада, жената която патентова кожения минижуп, първа позира разголена, с участието си във „VIP Survivor“ отново заинтригува обществеността. В интервю за „Press nedelje“, каза, че не се чувства като губещ и че живее много добре.
– Кой знае как живея сега? Хората виждат това, което искат да видят. На 54 години съм и никога не съм се чувствала по-добре. Имам всичко и въобще не съм за съжаление. Живея така, както искам. Аз съм жена, освободена от всякакви предразсъдъци. Нито ми липсва къща, нито пари, нито любов.

На въпроса дали участието й в „Survivor“ е нейното голямо завръщане на естрадата, Vesna отговори:
– Ма какво завръщане. Аз никъде не съм отишла, а вие все ме връщате. Тук съм през цялото време и работя, колкото ми се работи и то затова, че обичам да пея и това умея най-добре. Пеенето беше и си остана моят живот. Не бих се завърнала на сцената, тъй като вече не ми доставя удоволствие.

Относно това какво планира за близко бъдеще, Vesna сподели:
– Планирам да си изключа телефона, да си изпълня задълженията около „Survivor“, през декември да бъда край Nikolija, защото има трудни изпити, да си подготвя къщата в Букуля за зимата, да си купя зимни гуми, да запиша някоя Новогодишна програма… Всеки мой ден е изпълнен, не се тревожете за мен. Обичам и журналистите и публиката и ако ви нямаше, животът ми щеше да бъде тъжен.

Vesna Zmijanac


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар