Vesna Zmijanac: Приятелят ми ме е лъгал много умело!

Весна Змиjанац » Новини

Vesna Zmijanac се е разделила с 14 години по-младия от нея приятел Željko Rstić, тъй като разбрала, че я мами с водещата на „Grand“, Tamara Stojmirov.

Популярната сръбска фолк певица разказа за „Story“, че заради изневярата е сложила точка на връзката си. Говори се, че Tamara и Željko са се запознали в заведение, където Vesna пее често, и започнали да се срещат, докато веднъж певицата ги засякла „на калъп“ в асансьора.

– Изневерите му са много, но скришни. Само тази последната въдица, която налапа, има голяма уста и говори навсякъде за връзката си с него, както и че е изкарвала господина от леглото посред нощ, а той се оправдавал с работата си. Знаете ли, този, който обича сляпо, обикновено разбира последен – каза Zmijanac.

– Не знам как да коментирам подобни твърдения, че някой ме е засякъл в асансьора. Нормално е хора, които живеят в една сграда, да се срещат, а аз такива неща в асансьора не правя. Що се касае до изневярата, нямам коментар – каза бившият на Vesna.

Vesna Zmijanac: Приятелят ми ме е лъгал много умело


Виж още:
 • Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”? Vesna Zmijanac и Dino Merlin отново записват дуета „Kad zamirišu jorgovani”?

  27 ноември 2017

  Говори се, че сръбската фолк звезда Vesna Zmijanac и босненският музикант Dino Merlin ще направят римейк на хита си от 1988 година, с нов аранжимент и променен текст. Новият текст отново ще бъде написан от […]

 • Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето Пролетно реновиране: Vesna Zmijanac изгладила лицето

  19 април 2015

  Vesna Zmijanac (58) видимо се е подмладила преди промоцията на новата си песен. Сръбската фолк певица се похвали с новия си изглед. Никак не е трудно да се забележат затегнатата кожа на лицето и повдигнатите […]

 • Vesna Zmijanac навърши 58 години Vesna Zmijanac навърши 58 години

  7 януари 2015

  Певицата Vesna Zmijanac отпразнува 58-я си рожден ден (4 януари) в тесен кръг. Дъщеря й Nikolija й спретна веселие до зори. – Предходните няколко години излизахме за рождения ми ден с дъщерята на вечеря в […]

Напиши коментар