Tanja Savić се омъжва

Tanja Savić каза съдбоносното „Да“ на годеника си, австралийския бизнесмен Dušan Jovančević. Макар, че се сгодиха преди по-малко от 2 месеца, звeздата на „Grand“ вече планира голямо сватбено тържество с избраника си.

tanja-dusan

– Dušan и Tanja изживяват голяма любов и дано да продължи дълго. Заради нея той отлага задължения, тъй като не може да издържи дълго, когато са разделени. В началото държаха плановете си за сватбата в тайна, но последните дни са в еуфория къде и как да направят тържеството, което засега е планирано за септември – каза близък на певицата.

Savić преди това криеше и за годежа, но след като я потърсиха за коментар, потвърди:
– Вярно е. Ще се омъжвам за Dušan. Много съм щастлива и с нетръпение очаквам венчавката. Най-вероятно ще се оженим в Сърбия, но ще направим тържество и в Австралия. Скоро ще бъда омъжена жена – призна Tanja във видимо настроение и показа годежния пръстен от бяло злато, чието предназначение в началото не е било такова.

Да припомним, че младата певица се запозна с Dušan преди 4 години в Калифорния и веднага си допаднаха, но тогава тя имаше дългогодишна връзка и младият бизнесмен не можа да спечели сърцето й. Dušan се потруди и намери номера на Tanja. След като си писаха известно време, се видяха на романтично пътуване и оттогава са заедно.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар