Severina Vučković – пет пъти сгодявана, но нито веднъж булка

Severina Vučković и Milan Popović

Когато се разбра, че Severina (40) има връзка със сръбския „крал на медта“ Milan Popović (47), дотогава непознатият предприемач стана звезда буквално за една нощ. Медиите започнаха да се занимават с неговите бивши връзки, проучваха как е забогатял и колко точно е богат. Засега поне Milan е вече част от миналото на Severina. Беше петият мъж в живота на певицата, който е поискал ръката й. Разделиха се, тъй като характерите им били коренно различни и вече не можели да бъдат заедно.

Alen Marin

Първата пропаднала любов
Първият, който спечели сърцето на красивата сплитчанка беше певецът на група „Kojoti“ – Alen Marin. Бяха заедно през 90-те години. Разделиха се без скандали, а Alen по-късно се ожени за театралната актриса Gorana Vrdoljak, с която имат дъщеря.

Srećko Vargek

Vargek я остави заради порното с Lučić
След раздялата си Alen, Severina за кратко се забавлява с бизнесмена Milan Lučić. От него като подарък получи кон, а също и незабравимото порно, което заснеха на яхтата му. Видеото видя бял ден през 2004, когато Severina вече имаше връзка с предприемача Srećko Vargek. Бяха сгодени и в началото Srećko подкрепяше Severina, когато порното й заля медиите. Но скоро „обърна плочата“. Ядоса се, че певицата искаше да защити домашното си видео като авторско дело. Нарече я „продукт“ и я остави.

Mate Čuljak


И по-младият и по-сладък не беше точният

Две години след скандала с порното Severina отново намери щастие в любовта. Влюби се в младия Mate Čuljak. Заедно бяха година и половина. И Mate беше поискал ръката й, но се разделиха няколко дни преди 35-я й рожден ден.

Slavko Šajinović

Собственика на фитнес зала остави заради „краля на бакъра“
През лятото на 2008 в живота на певицата нахлу Slavko Šajinović от Риека. Сгодиха се, започнаха заедно да строят триетажна къща. Но Severina го остави след две години половина, заради Milan Popović, в когото се влюби, докато пя на купон по повод рождения му ден. Каза, че той я спечелил, тъй като от първия ден на връзката им й казал, че иска дете от нея. Това дете вече е факт. Сега остава да видим как точно ще се развият нещата, дали пък раздялата ще е само временна. Така или иначе, Milan каза за медиите, че винаги ще се грижи за детето си, както и за майка му.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Severina Kojić загуби поредното делоSeverina Kojić загуби поредното дело

    Поради пандемията с коронавируса, популярната хърватска певица Severina не е имала участия вече два месеца, така че финансовото ѝ състояние не е цветущо. Освен това […]

  • Severina Kojić изгуби попечителството над сина сиSeverina Kojić изгуби попечителството над сина си

    Хърватската поп звезда Severina Kojić (47) изгуби съдебната битка за попечителството над сина Aleksandar, която водеше с някогашния си партньор Milan Popović (54). Загребският съд […]

  • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятелиSeverina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

    Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар