Severina Vučković – пет пъти сгодявана, но нито веднъж булка

Северина Вучковић » Новини

Severina Vučković и Milan Popović

Когато се разбра, че Severina (40) има връзка със сръбския „крал на медта“ Milan Popović (47), дотогава непознатият предприемач стана звезда буквално за една нощ. Медиите започнаха да се занимават с неговите бивши връзки, проучваха как е забогатял и колко точно е богат. Засега поне Milan е вече част от миналото на Severina. Беше петият мъж в живота на певицата, който е поискал ръката й. Разделиха се, тъй като характерите им били коренно различни и вече не можели да бъдат заедно.

Alen Marin

Първата пропаднала любов
Първият, който спечели сърцето на красивата сплитчанка беше певецът на група „Kojoti“ – Alen Marin. Бяха заедно през 90-те години. Разделиха се без скандали, а Alen по-късно се ожени за театралната актриса Gorana Vrdoljak, с която имат дъщеря.

Srećko Vargek

Vargek я остави заради порното с Lučić
След раздялата си Alen, Severina за кратко се забавлява с бизнесмена Milan Lučić. От него като подарък получи кон, а също и незабравимото порно, което заснеха на яхтата му. Видеото видя бял ден през 2004, когато Severina вече имаше връзка с предприемача Srećko Vargek. Бяха сгодени и в началото Srećko подкрепяше Severina, когато порното й заля медиите. Но скоро „обърна плочата“. Ядоса се, че певицата искаше да защити домашното си видео като авторско дело. Нарече я „продукт“ и я остави.

Mate Čuljak


И по-младият и по-сладък не беше точният

Две години след скандала с порното Severina отново намери щастие в любовта. Влюби се в младия Mate Čuljak. Заедно бяха година и половина. И Mate беше поискал ръката й, но се разделиха няколко дни преди 35-я й рожден ден.

Slavko Šajinović

Собственика на фитнес зала остави заради „краля на бакъра“
През лятото на 2008 в живота на певицата нахлу Slavko Šajinović от Риека. Сгодиха се, започнаха заедно да строят триетажна къща. Но Severina го остави след две години половина, заради Milan Popović, в когото се влюби, докато пя на купон по повод рождения му ден. Каза, че той я спечелил, тъй като от първия ден на връзката им й казал, че иска дете от нея. Това дете вече е факт. Сега остава да видим как точно ще се развият нещата, дали пък раздялата ще е само временна. Така или иначе, Milan каза за медиите, че винаги ще се грижи за детето си, както и за майка му.


Виж още:
 • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

  22 април 2017

  Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

 • Severina и Igor се венчаха Severina и Igor се венчаха

  27 ноември 2015

  В неделя хърватската поп звезда Severina Vučković (43) и сръбският футболист и мениджър Igor Kojić (28), син на фолк певеца Dragan Kojić Keba, сключиха граждански […]

 • Severina Vučković и Igor Kojić се ожениха Severina Vučković и Igor Kojić се ожениха

  27 септември 2015

  В петък хърватската поп звезда Severina Vučković и сръбският футболист Igor Kojić, син на фолк певеца Dragan Kojić Keba, се венчаха тайно в Истра, в […]

Напиши коментар