Severina, Jelena Karleuša и Nataša Bekvalac на финала на „Veliki brat“

Продуцентска къща „Emotion“ е на път да направи на 26 юни голям купон. На финалната вечер на риалити шоуто „Veliki brat“ ще пеят три големи поп звезди – Severina Vučković, Jelena Karleuša и Nataša Bekvalac.

Severina Vučković, Jelena Karleuša и Nataša Bekvalac

Nataša вече е уговорила с шефовете на „Emotion“ подробностите около сценичния декор, за чиято реализация ще „избягат“ над 10 000 евро. За впечатляващ спектакъл няма да се скъпи, но за сметка на това, ще икономиса от гардероба, та ще се появи с твърде оскъдно облекло. 😉
Seve ще акцентира най-вече върху песента. Затова, специално за случая, е обработила едно парче от последния си албум.
Jelena, също като Nataša, ще заложи на хореографията. Премиерно ще изпълни съвсем нова песен, която още никой не е чувал, а за изпълнението си твърди, че ще е нещо, невиждано до момента.

Nata и Seve ще се срещнат за пръв път след пропадналия договор за дует помежду им. Популярната новосадчанка, вместо с далматинката, записа дуета си с Emina Jahović и така остави Seve „на сухо“.

Доколкото е известно, от продуцентската къща са преговаряли и с Lepa Brena, която също може да се появи пред къщата на „Veliki brat“ и да изпее песен от новия си албум.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар