Сапунката продължава. Ivan Marinković: Goca лъже!

Две години след развода си Goca Tržan и Ivan Marinković влязоха в жесток дуел чрез медиите, чак се стигна и до намеса на полицията.

Повод за разправията стана искането на Ivan Goca да го освободи от задълженията по кредита на апартамента, на което тя отказала. Под влияние на афект бившия й мъж й изпратил заплашително съобщение: “Ще те пребия, ако не ме освободиш от задълженията по апартамента!”. Tržan довела случая до знанието на полицията, поради което Ivan бил привикан да дава показания.

В интервю за списание “Puls” Ivan откри, че певицата още преди две години му вдигнала нож, а Tržan пък реагира с писмо до медиите, в което го обвини, че е източил хиляди евро от сметката й.

Marinković съответно отрече и каза за „Blic“:
– Никога не ме е упълномощавала за сметката си, това лесно може да се провери в банката. Тя е лабилна. И преди мен е имала самоубийствени намерения и по време на брака ни. Всеки път щом се скарахме, ме заплашваше, че ще скочи от терасата. Парите, за които говори – 2 000 евро, са си мои. Тя е тази, която вземаше заеми от приятелите си за парцалки и добър живот, който й липсваше, когато нямахме пари. Като се запознахме, сметката й беше изпразнена от бившия й приятел. Постоянно плачеше, не можеше да понесе скромния живот.

Докато Goca Tržan и Ivan Marinković бяха женени, двамата изтеглиха кредит за апартамент. Кредитът е на името на Goca, а нейният съпруг стана солидарен длъжник, тоест трябва да плати задълженията, които жена му не успее. Кредитът е бил по-голям от стойността на апартамента, затова трябвало да ипотекират и жилището на майката на Ivan. Наскоро срокът за солидарност на длъжника изтекъл, затова Ivan поискал Goca да го освободи от задължението. Той дори има притеснения, тъй като апартаментът на майка му още е под ипотека, да не би певицата нещо да ги прецака.

На това Goca реагира с имейл до „Blic“:
– Ivan е забравил как, за да ипотекираме апартамента на майка му, трябваше преди това да платя всичките му дългове.
Тя добавя и как Marinković и след развода им е искал от нея заеми и как искал да вижда дъщеря им по-рядко, тъй като е безработен и нямал пари.
– Имах намерение да смъкна ипотеката и солидарното му задължение по-скоро, но сега се питам защо да бързам. Защо да му опростя и издръжката на детето, след като баща му е здрав и прав и може да работи, стига да иска.

Goca Tržan и Ivan Marinković влязоха в жесток дуел чрез медиите


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Goca Tržan отиде на инвитро оплождане в ПрагаGoca Tržan отиде на инвитро оплождане в Прага

    Goca Tržan отпътува за Прага със съпруга си Radomir Novaković, където да опита извънтелесно оплождане. От самото начало сръбската поп певица говори открито за желанието […]

  • Goca Tržan се омъжиGoca Tržan се омъжи

    Сръбската поп певица Goca Tržan каза съдбовното „Да“ на своя 14 години по-млад приятел и барабанист на бенда й, Radomir Novaković – Raša. Сватбата се […]

  • Goca Tržan зарязала RašaGoca Tržan зарязала Raša

    Goca Tržan е приключила връзката си 14 години по-младия от нея барабанист от бенда й, Raša Novaković. Напоследък двамата бяха заедно постоянно, и в работата […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар