„Parni valjak“ в Сърбия след 20 години

Загребската рок група „Parni valjak“, една от най-популярните в бивша Югославия, ще изнесе концерт в белградската зала „Аrenа“ на 16 октомври. Ahi Rahimovski и останалите членове са твърде въодушевени от факта, че ще свирят в Белград след повече от 20 години и обещават, че концертът ще трае повече от 3 часа.

Parni valjak

Бендът в момента е на голямо и много успешно турне из региона:
– Когато започнахме турнето, направихме страница във Фейсбук и веднага започнаха да пристигат желания на хората от различни места. От Белград ни викаха постоянно, звъняха телефоните, търсеха ни приятели, колеги и всички питаха кога ще отидем там. Толкова отдавна не сме свирили в Белград, че ми е много емоционално и се надявам като почне концертът, да не чувам музиката от пеенето на публиката – споделя Husein Hasanefendić Hus, лидер на групата и автор на най-големите хитове на „Parni valjak“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. admin каза:

    Всички билети за концерта на „Parni valjak“ вече са разпродадени, затова хърватската група реши да свири и на следващия ден. Така бендът ще стане първият, който прави два последователни концерта в „Arena“.

    Parni valjak

Вашият коментар