Sloba Vasić опериран спешно

Преди два дни сръбският певец Slobodan Vasić беше опериран по спешност. Рано сутринта в петък Sloba се пробудил от силни болки в стомаха, съпроводени от гадене и повръщане. По тази причина веднага бил откаран в болница, където го оперирали поради възпаление на апендикса.

Неотдавна Vasić отново беше в болница заради изтощение и лошо общо здравословно състояние. След вливане на медикаменти той беше пуснат да се възстановява вкъщи, като лекарите го посъветваха да си почине добре. Освен това, звездата на „Grand“ и по-рано е имал симптоми за апендицит, на които не е обърнал сериозно внимание.

Операцията е протекла успешно и Sloba ще се възстановява около месец, така че за известно време ще прекрати с участията си и физическата активност.

Slobodan Vasić беше опериран по спешност поради възпаление на апендикса


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Slobodan Vasić се ожениSlobodan Vasić се ожени

    Неотдавна в Истанбул Slobodan Sloba Vasić поиска ръката на своята бременна приятелка Jelena Lela Karagić, а вчера двамата изговориха заветното „Да“. Сръбският поп фолк певец […]

  • Slobodan Vasić изхарчи 100 000 динара за рождения си денSlobodan Vasić изхарчи 100 000 динара за рождения си ден

    Звездата на „Grand“, Slobodan Vasić отпразнува 29-я си рожден ден на един от понтоните в сръбската столица. Sloba пристигна на понтона около полунощ, заедно с […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар