Не се страхуват от папараците: Така изглеждат някои естрадни звезди без грим

» Любопитно

По-рано популярните певици бягаха от папараците, страхувайки се да не ги „щракнат“ без грим, а днес почти няма естрадна звезда, която да не следва световната тенденция и да не публикува свои снимки от личния си живот.

Хърватската певица Severina Vučković събра овациите на феновете си за най-новите снимки, на които е по бански и без грам грим. Severina показа и завидна фигура, само шест месеца след раждането.

Emina Jahović, Severina Vučković

Фолк дивата Ceca Ražnatović, която в много анкети е избирана за най-красивата сръбкиня, също няма проблем с показването си в естествен вид. Тя често изтъква, че в личния си живот рядко се гласи, така че няма притеснения да се снима без макияж.

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša

Екстравагантната певица Jelena Karleuša, която навремето казваше, че не смее да се види в огледалото негримирана, сега често качва в профила си снимки „без маска“. Когато преди няколко години участва във „Veliki Brat“, зрителите и съквартирантите й бяха шокирани от маратонското й гримиране, което траеше и по два часа. Дори във Фейсбук имаше група „Ja bez tebe, kao Karleuša bez šminke“ (Аз без тебе, като Karleuša без грим), където беше сложена нейна снимка в не много подходящо за показване издание.

Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš

Че не се притесняват от естествения си вид доказват и Emina Jahović, Indira Radić, Slavica Ćukteraš и Seka Aleksić, които също качват в социалните мрежи свои фотографии без грим. Трябва да ги похвалим за храбростта да се представят и в не съвсем позитивна светлина.


Виж още:
 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

 • Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха Евровизия 2016: Хърватска продължава, БиХ и ЧГ отпаднаха

  11 май 2016

  Снощи в „Глобен арена“ в Стокхолм се състоя първият полуфинал на Евровизия 2016. От 18 държави, колкото се състезаваха вечерта, за големия финал на 61-то издание на европейския песенен конкурс се класираха 10. Това са […]

Напиши коментар