Не се страхуват от папараците: Така изглеждат някои естрадни звезди без грим

» Любопитно

По-рано популярните певици бягаха от папараците, страхувайки се да не ги „щракнат“ без грим, а днес почти няма естрадна звезда, която да не следва световната тенденция и да не публикува свои снимки от личния си живот.

Хърватската певица Severina Vučković събра овациите на феновете си за най-новите снимки, на които е по бански и без грам грим. Severina показа и завидна фигура, само шест месеца след раждането.

Emina Jahović, Severina Vučković

Фолк дивата Ceca Ražnatović, която в много анкети е избирана за най-красивата сръбкиня, също няма проблем с показването си в естествен вид. Тя често изтъква, че в личния си живот рядко се гласи, така че няма притеснения да се снима без макияж.

Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša

Екстравагантната певица Jelena Karleuša, която навремето казваше, че не смее да се види в огледалото негримирана, сега често качва в профила си снимки „без маска“. Когато преди няколко години участва във „Veliki Brat“, зрителите и съквартирантите й бяха шокирани от маратонското й гримиране, което траеше и по два часа. Дори във Фейсбук имаше група „Ja bez tebe, kao Karleuša bez šminke“ (Аз без тебе, като Karleuša без грим), където беше сложена нейна снимка в не много подходящо за показване издание.

Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš

Че не се притесняват от естествения си вид доказват и Emina Jahović, Indira Radić, Slavica Ćukteraš и Seka Aleksić, които също качват в социалните мрежи свои фотографии без грим. Трябва да ги похвалим за храбростта да се представят и в не съвсем позитивна светлина.


Виж още:
 • Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата Легендарни певци, изгубили живота си по пътищата

  20 февруари 2019

  Докато Балканският регион, а и хора по целия свят са в шок от трагичната смърт на Šaban Šaulić, можем да си припомним и други такива […]

 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 […]

Напиши коментар