Новото „Bravo show“ на телевизия „Pink“

Željko Mitrović е решил да предложи на зрителите на неговата телевизия „Pink“ възможно най-добрата шоу програма, затова на записите на първото предаване през последните два дни покани едни от най-големите звезди в региона. Освен Ceca Ražnatović, Željko Joksimović, Viki Miljković и Haris Džinović, след цели пет години на сцената на „Pink“ ще запее и Dragana Mirković.

Ceca Ražnatović, Željko Joksimović, Viki Miljković и Haris Džinović

Mitrović и съпругът на Dragana, Toni Bijelić, са „заровили томахавките“ след дългогодишен конфликт. Сега, когато шефът на „розовата телевизия“ стартира най-впечатляващото балканско шоу, а Dragana се подготвя за голям концерт в „Kombank arena“ на 3 октомври, двамата се обединяват, за да предложат на зрителите максимума.

В първото издание Mirković ще ни припомни шест свои хита още от времето на „Južni vetar“, та до днес. Ceca ще пее нови парчета, а Željko, Viki и Haris също ще ни подсетят за старите песни.

На най-голямата и бляскава сцена, правена досега в тази част на Европа, ще свирят 25 музиканти, а певците ще бъдат съпътствани от голям брой балерини и танцьори. Във всеки един момент на сцената ще има повече от 100 души.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар