Мистерия – кой изтрива песните от YouTube?!

Radmila Manojlović, Jelena Karleuša, Severina Vučković, Dragana Mirković… Те разбраха какво е да имаш песен или клип, прегледани в YouTube милион пъти, и изведнъж да изчезнат от Интернет.

Фолк певицата Rada Manojlović обвини композитора Aleksandar Milić Mili, че е единственият виновник нейният дует със Saša Matić “Mešaj mala” да бъде свален от YouTube.
– Няма какво да се открива тук, пише си го много ясно: „Miligrammusic D.O.O.“ и „ETH group“. Saša Matić е платил правата на румънския певец Costi, от когото е взел и обработил песента. Така че, не знам какво му попречи на Mili – каза Rada, но Mili отрече тази история:
– Не съм слушал песента, но чух за това. Някой в YouTube се представя за „Miligram“, та и от профила на Miligram TV беше свалена песента на Ceca „Šteta za mene“. Жалко, че публиката трябва да търпи подобни своеволия.

Още една певица уведоми феновете си, че са й изчезнали песни от Интернет:
– Искам да споделя с вас, че продуцентска къща „Miligram D.O.O.“, за която никой не знае, сваля от YouTube конкурентните песни на определени певци. Така смъкнаха и две мои – „Spomenik ti dižem“ и „Ti kao bog“, за което им благодаря, тъй като по този начин ми показват, че песните ми са отлични. Знаейки кой стои зад тази къща, всичко ни е ясно – написа Ivana Buha.

Severina

Изглежда, обаче, че най-голям проблем има Severina, чийто нов сингъл ”Brad Pitt” беше изтрит от YT няколко пъти.
– Скъпи фенове и медии, някои индивиди отново саботираха профила на Severina в YouTube и песента ”Brad Pitt”. Неоспорим факт е, че песента за няколко дни беше прослушана милион пъти, което очевидно предизвика болезнена ревност у тях. Работим усилено по разрешаването на проблема – пише във Фен клуба на Seve.
YouTube твърди, че видеото е свалено заради „спам и комерсиална измама“.

Това са най-пресните примери, но да припомним, че преди няколко седмици от YT изчезнаха и клипове на Dragana Mirković, както и участието на Jelena Karleuša на финала на „Veliki Brat“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар