Marija Šerifović има връзка с бивша мис Вселена

Мариjа Шерифовић » Новини

serifovic-loncarevic

Вече години се разнасят клюки за победителката на Евровизия Marijа Šerifović, че е с обратни наклонности. Те допълнително се подплатиха от информацията, че талантливата певица, веднага след напускането на риалити шоуто „Farmа“ е отишла в Сплит да се види с Renatа Lončarević, за която се говори, че има връзка със сръбската изпълнителка. Красивата блондинка, победителка на хърватския избор за мис Вселена 2000, от известно време дружи със Šerifović, a „Slobodna Dalmacija“ обяви, че двете заедно са прекарали Деня на влюбените в Сплит, където са снимани и на концерта на Zdravkо Čolić.

– През последните месеци Marija често е в Сплит заради, както се твърди, връзката й с фитнес инструкторката и бивша мис-ка Renatа. Своето приятелство прехвърлиха и в работата и красивата сплитчанка е главна героиня в два клипа на Marijа (към песните „Jedan vidi sve“ и „Šta da zaboravim“), – разказва добре осведомен близък на поп певицата. – Веднага след излизането си от Фермата, Marija отиде в Хърватска да се види с Renatа, под предлог „да избяга за малко от Сърбия да си почине“.

Любопитно е, че Marija беше казала: „Моят партньор не е нито от Сърбия, нито от Швеция, без да конкретизира за мъж или жена става въпрос. В интервю, дадено наскоро, на въпроса за сексуалната й ориентация, певицата отговори:
– Мислиш, че ми пука ли? Въобще не ме интересува, пишете каквото искате. Това е моята позиция. Кого го интересува какво правя? Това са лични неща и такива трябва да си останат.

– Marija е в Италия и не мога да ви помогна в момента – каза Aleksandar Radoš, от PR агенцията, когато я потърсиха да коментира по темата.


Виж още:
 • Marija Šerifović отпразнува рождения си ден в Америка Marija Šerifović отпразнува рождения си ден в Америка

  16 ноември 2014

  Единствената до момента сръбска победителка на Евровизия, Marija Šerifović, се покри от обществения живот и преди няколко месеца отпътува за Америка, където се опитва да гради чуждестранна кариера. Там Marija посрещна и тридесетия си рожден […]

 • Marija дала 100 000 евро за джип за измисления си приятел? Marija дала 100 000 евро за джип за измисления си приятел?

  21 юни 2014

  Marija Šerifović се е бръкнала около 100 000 евро за най-новия „Range Rover” (същия като нейния), който по нейните думи е подарила на своя приятел. Неотдавна в документалния си филм „Ispovest сръбската поп певица призна, […]

 • Marija Šerifović обяви новия си албум „Hrabro“ Marija Šerifović обяви новия си албум „Hrabro“

  7 май 2014

  След петгодишна дискографска пауза, сръбската поп звезда Marija Šerifović обяви новия си, пети студиен албум, който носи заглавието „Hrabro“. Премиерата на новите песни беше в неделя на канала на певицата в YouTube. Всичките текстове в […]

Напиши коментар