Marija Šerifović има връзка с бивша мис Вселена

serifovic-loncarevic

Вече години се разнасят клюки за победителката на Евровизия Marijа Šerifović, че е с обратни наклонности. Те допълнително се подплатиха от информацията, че талантливата певица, веднага след напускането на риалити шоуто „Farmа“ е отишла в Сплит да се види с Renatа Lončarević, за която се говори, че има връзка със сръбската изпълнителка. Красивата блондинка, победителка на хърватския избор за мис Вселена 2000, от известно време дружи със Šerifović, a „Slobodna Dalmacija“ обяви, че двете заедно са прекарали Деня на влюбените в Сплит, където са снимани и на концерта на Zdravkо Čolić.

– През последните месеци Marija често е в Сплит заради, както се твърди, връзката й с фитнес инструкторката и бивша мис-ка Renatа. Своето приятелство прехвърлиха и в работата и красивата сплитчанка е главна героиня в два клипа на Marijа (към песните „Jedan vidi sve“ и „Šta da zaboravim“), – разказва добре осведомен близък на поп певицата. – Веднага след излизането си от Фермата, Marija отиде в Хърватска да се види с Renatа, под предлог „да избяга за малко от Сърбия да си почине“.

Любопитно е, че Marija беше казала: „Моят партньор не е нито от Сърбия, нито от Швеция, без да конкретизира за мъж или жена става въпрос. В интервю, дадено наскоро, на въпроса за сексуалната й ориентация, певицата отговори:
– Мислиш, че ми пука ли? Въобще не ме интересува, пишете каквото искате. Това е моята позиция. Кого го интересува какво правя? Това са лични неща и такива трябва да си останат.

– Marija е в Италия и не мога да ви помогна в момента – каза Aleksandar Radoš, от PR агенцията, когато я потърсиха да коментира по темата.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар