Любов, по-силна от всичко: Най-дългите бракове на естрадата

На всички ни е известно, че браковете при популярните личности не траят дълго. Има обаче и примери, които ни показват, че любовта може да бъде по-силна от всичко. Ето някои звезди от ex-yu естрадата, чиито бракове продължават десетилетия.

Zorica Brunclik и Miroljub Aranđelović
Макар че е с две години по-стара от него, Kemiš се влюбва в Zorica. По него време се шушука в кулоарите, че сръбската фолк певица е виновна за разпадането на брака между Kemiš и колежката й Vesna Zmijanac, което всъщност не е истина. Въпреки всички клюки, от 1985 та до ден днешен Zorica и Miroljub живеят в хармония.
– Vesna Zmijanac обичам най-много на света, затова че се разведе от този прекрасен човек и ми даде възможност да опозная истинската любов – каза преди време Brunclik в предаването „Iz profila“ по телевизия „Grand“.

Zorica Brunclik и Miroljub Aranđelović

Lepa Brena и Slobodan Živojinović
Фолк дивата и 3 години по-младият от нея успешен тенисист на бивша Югославия се запознават в новогодишната нощ на 1988 година и се венчаят след 4-годишна връзка. Сватбата на десетилетието, както я наричат медиите, се състои през декември 1991 в белградския хотел „Interkontinental“. Тази година Brena и Boba ще отпразнуват 24 години брак, от който имат двама синове.

Lepa Brena и Slobodan Živojinović

Dragana Mirković и Toni Bijelić
Dragana се кълне на Toni във вечна любов преди 14 години и двамата имат син и дъщеря. Тогава певицата се оттегля от сцената и се отдава на семейството си, което намира своя душевен мир във Виена.

Dragana Mirković и Toni Bijelić

Zdravko Čolić и Aleksandra
На големия си концерт през 2001 година на „Marakana“ най-желаният мъж от естрадата вече не е свободен. Месец преди това Čola казва съдбовното „Да“ на своята Sandra и с това слага край на надеждите на девойките. Запознават се на морето в далечната 1989. Бракът им, от който имат две дъщери, е „едва“ от 13 години, но имайки предвид и че преди това живеят заедно още 11 години, връзката им заслужава да попадне в този списък.

Zdravko Čolić и Aleksandra


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар