Lepa Brena: Продължение на филма „Hajde da se volimo“

По време на новогодишните празници зрителите в Сърбия отново имаха възможността да си припомнят епизодите на комедията „Hajde da se volimo“. Може би това провокира екипа на „Smedia“ да направи интервю с Lepa Brena.

Brena сподели, че гледа повторенията на филма по телевизията, както и че със семейството й обичат да си пускат и другите филми с нейно участие – „Tesna koža“ и „Nema problema“.

Замисляли ли сте се защо тези филми и след толкова години още се гледат и обичат от хората?
– Това са комедии, свързани с музиката и фантастични актьори. Ние нямаме нито един кадър, нито една роля, която е депресираща, тежка, в която има екшън и кръв. Всичко, което днес гледаме по телевизията, е изпълнено с омраза. Хората изпитват носталгия към онези времена, когато се правеха повече комедии, истински хумор и смях и повече ведри песни. Днешните песни са сълзливи, филмите са изпълнени с екшън и кръв, латиноамериканските и турските сериали са пълни със семейни интриги и конфликти. В мен се е заселила идеята да започна една история, която се казва „Hajde da se volimo 4“. Имам да довърша доста неща, след което да се отдам на този филм.

Значи скоро можем да очакваме 4 част?
– Искрено се надявам, тъй като в днешно време в нашия регион да се направи филм е като да скочиш от някоя планета. Всичко, свързано с изкуството, е без подкрепа, а филмите струват между милион и два милиона евро. Тези средства трябва да се подсигурят, а също така и добри актьори, добър сценарий и добри песни. Мога да кажа, че засега наистина имам желание да го направя.

Lepa Brena: Продължение на филма "Hajde da se volimo"


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар