Lepa Brena: Продължение на филма „Hajde da se volimo“

Лепа Брена » Новини

По време на новогодишните празници зрителите в Сърбия отново имаха възможността да си припомнят епизодите на комедията „Hajde da se volimo“. Може би това провокира екипа на „Smedia“ да направи интервю с Lepa Brena.

Brena сподели, че гледа повторенията на филма по телевизията, както и че със семейството й обичат да си пускат и другите филми с нейно участие – „Tesna koža“ и „Nema problema“.

Замисляли ли сте се защо тези филми и след толкова години още се гледат и обичат от хората?
– Това са комедии, свързани с музиката и фантастични актьори. Ние нямаме нито един кадър, нито една роля, която е депресираща, тежка, в която има екшън и кръв. Всичко, което днес гледаме по телевизията, е изпълнено с омраза. Хората изпитват носталгия към онези времена, когато се правеха повече комедии, истински хумор и смях и повече ведри песни. Днешните песни са сълзливи, филмите са изпълнени с екшън и кръв, латиноамериканските и турските сериали са пълни със семейни интриги и конфликти. В мен се е заселила идеята да започна една история, която се казва „Hajde da se volimo 4“. Имам да довърша доста неща, след което да се отдам на този филм.

Значи скоро можем да очакваме 4 част?
– Искрено се надявам, тъй като в днешно време в нашия регион да се направи филм е като да скочиш от някоя планета. Всичко, свързано с изкуството, е без подкрепа, а филмите струват между милион и два милиона евро. Тези средства трябва да се подсигурят, а също така и добри актьори, добър сценарий и добри песни. Мога да кажа, че засега наистина имам желание да го направя.

Lepa Brena: Продължение на филма "Hajde da se volimo"


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар