Lepa Brena като шоколад

Лепа Брена » Новини

След семейната почивка на Бали босненската фолк звезда Lepa Brena отпътува за австралийското си турне, където има планирани концерти в Пърт, Мелбърн, Брисбън и Сидни.

Първото участие на певицата беше на 18 януари в Пърт. След края на концерта Brena получи много подаръци от феновете си, като най-голямата изненада беше във вид на популярния Тоблерон, но с нейното име на опаковката.

За втория концерт на Lepa Brena в Мелбърн залата беше резервирана година предварително, тъй като в нея пеят само най-големите световни звезди при гостуванията си в този град.

Специален гост на концертите отново е големият син на певицата – Stefan Živojinović, който тръгна по стъпките на майка си, а с тях на турнето пътуват и Boba и Viktor.

Lepa Brena като шоколад


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар