Goga Sekulić погреба мъжа си

Вчера певицата Goga Sekulić изпрати съпруга си Igor Ramović на последния му път. Опелото на гробището Орловача започна в 12.30, а погребението – половин час по-късно.

Sekulić през цялото време беше сдържана, не говореше и стараеше никой да не вижда сълзите й. Само, докато спускаха ковчега на Igor, промълви: „Ако някой ми беше казал… На никого не бих повярвала, че това ще ми се случи…“

Да споделят мъката на Goga бяха дошли много колеги от естрадата: Marko Bulat, Maja Marijana, Ceca Ražnatović, Aca Bulić, Dara Bubamara, Ivana Selakov, Jovana Tipšin, Aleksandar Kapriš, Zorica Marković, Boban Rajović, Džej Ramadanovski, Lepi Mića, кумът на Goga и Igor – Nebojša Bojović и много други. Бившата приятелка на Ramović, както и двете му деца от нея, които живеят в Лондон, не присъстваха на погребението.

Да припомним, Igor изгуби борбата за живот на 41 години, в една немска болница, след кратка и тежка битка с рак на панкреаса. За болестта си той узна само месец преди смъртта и по-малко от два месеца след сватбата с Goga Sekulić.

Goga Sekulić погреба мъжа си Igor Ramović

Goga Sekulić погреба мъжа си Igor Ramović


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар