Džej Ramadanovski дошъл пиян в сутрешна програма

Džej Ramadanovski е бил, според думите на водещия, пиян в сутрешната програма на ТВ „Pink“! Двойката водещи Jovanа Janković и Srđan Predojević едва се справили с пийналия гост, опитвайки се да го прекъснат с реклами и новини.

dzej-pijan

По време на 10-минутното си гостуване, Džej няколко пъти започвал едно изречение, а на думите на Srđan, че е станал популярен, благодарение на баладите си, отсякъл:
– Аз бях известен още ти докато беше малък! Какви балади бре?!

Jovana се опитала да смени темата, казвайки, че певецът е дошъл да промотира концерта си, но Džej не бил съгласен:
– Не съм дошъл да обявявам концерта си, хората сами ще дойдат. Дойдох да уважа шефа на „Pink“.

След това водещите пуснали една негова песен и се разделили с пийналия гост.

Džej дал изявление за едно списание, казвайки, че не е бил пиян, а много изморен:
– Не бях пиян! Не лъжа! Прибрах се през нощта от път и дремнах малко на фотьойла, изкъпах се, дори сако си облякох да изглеждам добре, а то какво стана… Звънят ми приятели и ме питат какво се е случило сутринта и защо съм бил пиян, а аз наистина не бях.

– За втори път в живота си гостувам на сутрешно предаване в 9 сутринта. Първият път беше преди 22 години при Bane Vukašinović и сега на „Pink“. Мислех, че концепцията на предаването е съвсем различна, че ще се шегуваме около час, а не 10 минути. При мен всичко е наопаки, а исках да мине добре и да уважа собственика на телевизията и водещите – допълни певецът, който през цялата си кариера е следван от подобни скандали.

Srđan и Jovana казаха, че чак в студиото са забелязали, че певецът е пиян:
– Džej дойде късно в студиото и ние забелязахме състоянието му, чак когато започнахме разговора. Ако бяхме разбрали по-рано, нямаше да го включим в предаването.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар