Втора годишнина от смъртта на Šaban Šaulić

Втора годишнина от смъртта на Šaban Šaulić

На днешния ден, 17 февруари 2019, в пътно-транспортно произшествие загина кралят на народната музика Šaban Šaulić. По повод годишнината от смъртта семейството му публикува възпоменателен некролог:

„Времето минава, а тъгата и болката са все по-силни. Нашият обичан Šaban. Във всеки час, ден… Винаги те носят в сърцето и душата твоите Goca, Mihajlo, Sanela, Ilda, Luka, Una, Ema, Bata и Bojan“, пише във възпоменанието.

Семейството на Šaban Šaulić, приятели и почитатели пристигнаха към обяд на Алеята на заслужилите граждани в Новото белградско гробище да отдадат почитта си към личността и делото на сръбската музикална легенда.

На 16 февруари 2019 година Šaban Šaulić имаше участие в клуб в немския град Билефелд. Призори на 17-ти на път за летището, след тежка катастрофа загинаха Šaban, а по-късно и клавиатуристът му Mirsad Kerić.

Произшествието е предизвикано от немски гражданин с турски произход, който е обвинен за двойно убийство по непредпазливост и телесни повреди на трето лице. Според събраните доказателства виновният водач е шофирал без книжка, в нетрезво състояние и с превишена скорост. При допустима скорост от 80км/час, той се е движил със 160км/час.

Втора годишнина от смъртта на Šaban Šaulić


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар