Посрещане на Нова година в сръбската столица

Белградчани, които ще прекарат новогодишната нощ по улиците на сръбската столица, ще посрещнат новата 2015 година с едни от най-популярните регионални изпълнители. За посетителите на 31 декември ще бъдат направени три сцени, на които ще пеят Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić, Kiki Lesendrić, група „Neverne bebe“ и много други. Ден по-рано, на 30 декември, за добрата атмосфера на Площада на републиката ще се погрижи Haris Džinović.

На сцената пред Скупщината ще пеят Vlado Georgiev, Emina Jahović, Mira Škorić и Nikola Rokvić. Програмата ще продължи от 22.00 до 3 часа след полунощ. На Площада на републиката купонът ще започне с час по-рано, а присъстващите ще слушат изпълненията на Kiki Lesendrić, „Neverne bebe“, Sanja Ilić и „Balkanika“, както и бендовете „Alisa“ и „Kraljevski apartman“. В същото време ще започне веселбата и на площада пред Философския факултет, заедно с местни диджеи. Любителите на класическата музика могат да посрещната Новата година в „Sava centar“, където ще има концерт на камерни оркестри.

Организаторите на новогодишната програма в Белград изказаха специални благодарности към Emina Jahović и Vlado Georgiev, които ще пеят за гражданите и туристите без хонорар, както и към останалите изпълнители, чиито хонорари са доста по-ниски от обичайните за случая.

Посрещане на Нова година в сръбската столица


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар