Ceca записа нова песен

Svetlana Ražnatović е записала нова песен, с която ще зарадва феновете си в началото на следващата седмица. Парчето е бързо и според тези, които са го чули, ще стане летен хит.
„Понеделник ще бъде ден за нови изненади, трябва да почакате само още малко“, написа Ceca в Twitter.

А иначе, певицата е решила да проговори за 8-месечния си затвор само веднъж и да изкара от това пари. Ceca сама ще издаде списание, в което ще публикува изповедта си и което ще се продава само с албума й. Това каза в предаване на TV „Pink“ композиторът и мениджър на певицата Aleksandar Milić Mili.

Той и Ražnatović започнаха турнето миналата събота във Франкфурт, и макар че ще имат участия в много европейски градове, концерт в Белград предстои чак следващата година.

Напоследък доста се изприказва и около евентуален концерт на Svetlana в Сараево и как нейният мениджърски екип е получил предложение за 200 000 евро, само и само тя да пее в босненската столица. Но ангажиментите на Ceca са ясни до 2014 година и те не включват посещение в Сараево. Явно още не е дошъл моментът за такава стъпка.

По този повод един от най-популярните текстописци в Ex-Yu региона Fahrudin Pecikoza твърди, че Ceca Ražnatović продължава да е нежелана в Сараево, заради поддръжката й на военните престъпления на покойния й съпруг Željko Ražnatović Arkan!

Ceca Ražnatović записала нова песен


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
 1. Песента е страхотна като всичко нейно до сега 🙂

 2. Нямам търпение да я чуя новата песен…

 3. Милена каза:

  Това се казва новина 🙂 Супер
  И списанието ще е интерсно, при всички случаи!
  Кой каквото и да говори – жена с талант, стил, класа и мноооого нюх за бизнес!
  Благодаря за новината 🙂 Хубав ден 🙂

Вашият коментар