Жената на бизнесмен заплашва Mira Škorić със смърт

Тия дни Mira Škorić получава заплашителни съобщения от Ljiljana Marković, която се съмнява, че певицата има интимни отношения със съпруга й Dragoljub Marković, бизнесмен и собственик на една от най-големите сръбски яйцеферми „Krmivo produkt“ (сега Eco Organic Life). Покрай многобройните обиди, Ljiljana обвинява Škorić за развода си, както и я заплашва, че ще я „светне“, за което е уведомена полицията.

Dragoljub потвърди, че бившата му жена, с която още не се е развел окончателно, е заплашвала певицата, както и че му е откраднала апартаменти в Белград и пари от общата им сметка (на обща стойност 8,5 милиона евро) и ги е прехвърлила на дъщеря си от първия брак.
– Естествено, че познавам Mira. Приятели сме, но нямаме никаква любовна връзка. Двамата сме големи любители на конете и ездата и така се запознахме.

– Болни хора и техните зависимости не желая да коментирам, но съм решила да търся от лудия защита от съответните органи – отговори кратко Mira.

А иначе, преди около месец Ljiljana Marković е изпратила на „Kurir“ SMS със следното съдържание:
– Уважаеми …, искам да ви дам информация за Mira Škorić. Веднага щом се изнесох от къщи, … Mira Škorić се намъкна в леглото ми и тренираше езда върху мъжа ми, изхвърли моите вещи и донесе своите естрадни парцалки. Сега се развеждам, тъй като … Mira Škorić ми провали живота.

Жената на бизнесмен заплашва Mira Škorić със смърт


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Спукаха гумите на колата на Mira ŠkorićСпукаха гумите на колата на Mira Škorić

    Докато Mira Škorić била на празненството на своя приятелка в един ресторант близо до Панчевачкия мост, някой надупчил трите гуми на Ауди-то й. Четвъртата гума […]

  • Mira Škorić паднала от кон и изгубила съзнаниеMira Škorić паднала от кон и изгубила съзнание

    В събота сутринта Mira Škorić си ударила врата и главата, когато по време на яздене паднала от коня на хиподрума в Шабац. Докато галопирала с […]

  • Mira Škorić окрадена на Бъдни вечерMira Škorić окрадена на Бъдни вечер

    Mira Škorić станала жертва на крадци на Бъдни вечер. Разбито е Пежо 407, от което са отмъкнати стерео уредбата, дискове, както и четири рокли. Автомобилът […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар