Vlatka Pokos яла бой заради Ivanа Banfić

Vlatka Pokos реши да опише на хартия живота си и книгата „Život u raju“ е готова. В нея хърватската водеща и певица е разказала за отношенията си с Josip Radeljak Dikan и приятелите им – Miа Begović, Alkа Vuicа, Nikо Kalođer…

Vlatka Pokos

Vlatka е написала книгата самостоятелно и то само за 2 месеца.
– Исках най-накрая да кажа истината за себе си. За мен се пише много, обсъждат ме хора, които въобще не ме познават и си правят погрешни изводи. Затова реших да разкажа какъв наистина е бил животът ми с Josip Radeljak. Макар че, вече 3 години сме разведени, клюките не спират – каза Pokos причините да напише автобиография и че е обективна. Откри как през есента на 2001 е започнала връзка с тогава 58-годишния Josip и вярвала, че й се е отворила вратата към рая. Била е влюбена, щастлива и готова да му роди дете, без да се притеснява, че той е с 3 десетилетия по-стар от нея. Но певицата бързо oпознала другото лице на живота с богаташ – пълен с лъжи, интриги и унижения:
– От обожавана жена, която получаваше червени рози и съобщения, се превърнах в част от прислугата, която пътуваше в автомобила с багажа – допълни Vlatka.

В книгата си разказва за първата си голяма свада с Josip след една вечер при Petаr Grašо, на която са присъствали и Ivana Banfić с тогавашния си съпруг. Vlatkа се подразнила, че Ivana цяла вечер шепнала на ухо на Dikan и на другата сутрин му направила сцена на ревност, за което получила и няколко удара. Тогава се разделили, но след това пак се събрали. По-късно Vlatka разбрала, че Dikan си падал по Banfić заради големите гърди, но после се разочаровал като разбрал, че не са естествени.

– Във всеки случай, има доста интересни подробности за всички хора, които са били част от живота ми и които в моите най-тежки моменти, бяха лоши и неблагодарни спраямо мен. Като, например, Miа Begović, на която съм правила само добро. Помогнах й да си оправи отношенията с Dikan и да може отново да вижда дъщеря му Lanа, а на нея племенница. Тя ми обърна гръб и стана най-големият ми неприятел. – сподели Vlatka Pokos.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар