Stanojka Bodiroža Ćana оперирала тумор

В началото на миналата седмица Stanojka Bodiroža Ćana (45) е оперирана в една частна белградска клиника. Отстранена е част от гърдата й.

Драмата на Ćana започнала само няколко дни, преди да отпътува със съпруга и сина си на отдавна планирана почивка в Турция. Сръбската фолк певица отишла на профилактичен преглед. Резултатите от мамографията показали изменения в едната гърда, но, според докторката, нищо притеснително и тя я посъветвала след четири месеца да отиде на контролен преглед.

Ćana обаче решила да потърси и друго мнение и този път лекарите казали, че трябва бързо да се оперира, тъй като не се знае с каква скорост ще се развие томорът и насрочили интервенцията след почивката със семейството.

Операцията е навременна и успешна, а заради здравословните проблеми Ćana е отказала всичките си участия до края на лятото и ще си почива по препоръка на докторите. За всички е ясно, че за да откаже гостуванията си, явно певицата наистина има основателна причина, тъй като тя е известна като отговорна личност, която прави концерти дори с гипсиран крак.

Stanojka Bodiroža Ćana оперирала тумор


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Разминало й се – Ćana паднала от мост!Разминало й се – Ćana паднала от мост!

    Замалко да остане на място! Счупена дясна ръка, натъртени ребра и изкълчен глезен. Това е резултатът от падането на Stanojka Bodiroža Ćana в реката, от […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар