Maja Šuput роди

Хърватската певица Maja Šuput (41) стана майка за първи път

Хърватската певица, водеща и бизнес дама Maja Šuput (41) стана майка за първи път. В сряда, с цезарово сечение на бял свят се появи син с тегло 2900 грама, чието име обаче Maja и нейният съпруг Nenad Tatarinov (37) още пазят в тайна.

По време на бременността си Maja споделяше снимки с почитателите си как тренира, обзавежда детската стая и купува разни неща за наследника.

– Колкото неща съм напазарувала, сигурно ще ми стигнат и да родя три деца наведнъж. По шест пъти дневно да го преобличам, няма да може да износи всичко. Знам, че съм прекалила, но знам също, че това ще ми е първо и последно раждане. Никога не съм планирала голямо семйство. И аз съм едно дете. Не са ми липсвали нито брат, нито сестра. Никога не съм се чувствала самотна. Но нека сме реалисти, ключов фактор тук е възрастта ми. Не съм първа младост, а поради това сега се чувствам най-подготвена да бъда майка – сподели Maja Šuput в интервю малко преди раждането и каза, че е уцелила най-подходящия момент, когато целият свят е спрял заради коронавируса и е имала възможността да изкара бременността си спокойно, без пътувания за участия.

Хърватската певица Maja Šuput (41) стана майка за първи път


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар