Milan Stanković – край на депресията!

Напоследък Milan Stanković излизаше много рядко, тъй като избягваше срещите с медиите, които постоянно го питаха за отношенията му с „Grand“. Проблемите му с издателската къща все още не са решени и Milan се надява на разумен изход на нещата, без съд, като междувременно отказва всички участия, които му предлагат. Но явно, младата звезда вече е преживяла депресията, защото все по-често е засичан с приятели по ресторанти, тренира…

Говореше се, че Milan моли Rada за някой динар, докато реши проблемите си с „Grand“, но изглежда, че не е така. Певецът е харчил много разумно и е спестил доста пари през последните три години, докато беше най-търсената и най-платената „Zvezda Granda“. Неотдавна Milan е видян с компания в ресторант „Madera“ да пие скъпо вино и накрая на вечерта да плаща цялата сметка от 20 000 динара.

След Нова година Stanković ще прескочи до Лондон и Париж за около месец. Певецът вече е резервирал билетите, само още се чуди дали да отседне в хотели или при близки приятели, които има и в двата града. Заради многобройните си участия, почти през ден, Rada няма да може да тръгне с него, но щом има свободен уикенд, веднага ще отиде при приятеля си.

Milan Stanković


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар