Milan: Първи ми честитиха Brena и Ceca

milan_stankovic

В компанията на роднини и неколцина приятели, младата звезда Milan Stanković (Милан Станкович) отпразнува победата си при избора на представител на Сърбия за Евровизия.

Неговата красива половинка, Radmila Manojlović (фолк певица), не присъства заради участие в Цюрих, а му честити победата с СМС.

– Първи, чрез СМС, ми честитиха Brena, която е в Маями, и Ceca Ražnatović. Rada е на участие в Цюрих и затова не е с мен тази вечер. – каза Milan за вестник “Alo”.

Певецът каза, че победата си ще отпразнува с колегите от “Grand” като се върне от Сараево. Там той ще бъде гост в предаване, в което ще бъде представена песента на Vukašin Brajić – преставителя на Евровизия за Босна и Херцеговина и добави:
– Ако можех да гласувам, щях да гласувам за себе си. Тази песен по модерен начин показва колко се гордеем с традициите си. По себе си няма да правя никакви промени за Осло, тъй като така вече съм доста специфичен. Взел съм на сериозно всичко около Евровизия, работих упорито, дори организирах кастинг за балета, който ще ме съпровожда. Това са лидери в хип-хопа и малко бяха притеснени заради народните носии, бяха скептично настроени за това, как ще изглеждат, но се получи добра комбинация. – обясни младата звезда на „Grand“.

Голям брой колеги на Milan подкрепиха победата му. Една от тях беше поп певицата Jelena Karleuša, която по време на гласуването, беше написала на стената си във Facebook: Хайде, армийо, за малкия блондин!


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар